Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Строл: За мен е малко скучно и тъжно

Строл: За мен е малко скучно и тъжно

46
0
Ланс Строл

19-годишният пилот на Уилямс Ланс Строл заяви днес на пистата Ред Бул Ринг в Австрия, че за него състезанията са станали по-скучни и дори тъжни в дъното на колоната, но няма какво толкова да направи и в моторния спорт е така – един сезон имаш добра кола и се качваш на подиума, през следващия не разполагаш с такава и губиш.

„Лично аз съм доволен от себе си от начина, по който работя. Имам много по-добра връзка с инженерите. Имам повече опит и мога да дам по-добър отчет и анализ на инженерите”, каза младият канадец. „С по-голям опит мога и да извлека много повече от колата, но сме доста назад и това няма как да се види.”

Строл на няколко пъти отклони въпроса дали при това състояние на Уилямс не мисли – заедно с хипер богатия си баща – за смяна на тима.

„Питате ме едно и също и аз ви отговарям, че засега изобщо не мисля за следващия сезон. Концентрирам се върху всяко конкретно състезание, уикенд и дори за всеки конкретен завой”, добави пилотът на Уилямс и продължи, че е все още много млад и дори в такива тежки години всъщност учи много и се развива.