Начало Лайфстайл Шерцингер и Хамилтън пак заедно – с някои условия

Шерцингер и Хамилтън пак заедно – с някои условия

63
0

Певицата Никол Шерцингер и световният шампион във Формула 1 за 2008 г. Люис Хамилтън се събраха отново, след като официално обявиха края на връзката си в началото на януари тази година. Двамата изтъкнаха като причина заетостта си и желанието да се посветят на кариерите си, но явно не са издържали дълго един без друг. Слухове за това, че пак са заедно, се появиха, след като бяха засечени да се държат за ръце и да се целуват в търговски център в Лос Анджелис преди седмици.

Неназовани източници разкриха пред британската преса подробности около събирането на звездите. Според информацията Никол поставила няколко условия на възлюбения си, първото от които било да не ги прекъсват, докато са на вечеря. Тоест – Блекбъри-то на Люис остава вкъщи, ако решат да излязат. И двамата се съгласили да не четат истории по таблоидите един за друг, тъй като жълтите вестници често спекулират с връзката им и им приписват забежки. Певицата щяла да размести графика си така, че да е по-често с пилота, чийто ангажименти са фиксирани от календара във Формула 1. Разбрали са се и да разговарят по телефона, вместо да си пращат съобщения.

Шерцингер и Хамилтън са двойка от близо две години, след като се срещнаха по време на MTV награди в края на 2007 г. Тя бе в бокса, когато Хамилтън спечели титлата си в Гран при и не само празнува с него, но му изпрати и специални поздрави през профила си в YouTube.