Начало Автомобилни новини Шкода отваря врати за бъдещето на мобилността в Пловдив

Шкода отваря врати за бъдещето на мобилността в Пловдив

23
0
Skoda City Store Пловдив

Еуратек Ауто откри нов Skoda City Store в Пловдив. Този модерен търговски обект от ново поколение предлага на клиентите изцяло ново изживяване при покупката на автомобил.

Дигитално бъдеще в сърцето на града

Разположен в една от най-оживените части на Пловдив, новият Skoda City Store впечатлява със своя стилен и функционален дизайн. Вдъхновен от най-новите тенденции в автомобилния бранш, шоурумът предлага на посетителит възможността да се запознаят с пълната гама модели Skoda по един напълно нов начин. Благодарение на иновативни дигитални технологии, клиентите могат:

  • Да конфигурират своя идеален автомобил: С няколко кликавания, всеки може да персонализира своя бъдещ автомобил, избирайки цвят, екстри и допълнително оборудване.
  • Да разгледат интерактивни презентации: Висококачествени визуализации и видео материали представят подробно характеристиките на различните модели.
  • Да получат изчерпателна информация: Квалифицирани консултанти са на разположение, за да отговорят на всички въпроси и да предоставят персонализирани съвети.

Специални гости и бъдещи планове

На откриването присъстваха множество почетни гости, сред които Негово Превъзходителство г-н Мирослав Томан – Посланик на Република Чехия, както и представители на завода производител „Skoda Auto“. Г-н Любош Вълчек, Директор продажби за Европа, изрази своята благодарност към Еуратек Ауто за успешното представяне на марката Skoda в България и подчерта значението на българския пазар за компанията.

Управителят на Еуратек – инж. Иван Тодоров, сподели, че с откриването на новия Skoda City Store компанията отбелязва почти 30 години успешна дейност в Пловдив и изрази увереност в бъдещото развитие на марката в региона.

Нова глава в историята на Skoda в България

Откриването на Skoda City Store в Пловдив белязва началото на нова глава в историята на марката в България. С модерен дизайн, иновативни технологии и високо ниво на обслужване, новият шоурум предлага на клиентите едно изключително изживяване при покупката на автомобил. Еуратек Ауто продължава да инвестира в развитието на своята дилърска мрежа и да утвърждава позицията си на един от водещите вносители на автомобили в България.