Начало Автомобилни новини Ситроен представя своите новости на Международния автосалон в Париж

Ситроен представя своите новости на Международния автосалон в Париж

55
0
Ситроен

В края на септември в Париж ще се проведе Световния автомобилен салон, където по традиция всички производители представят своите нови модели и технологии. Изключение не прави и Ситроен.

Стремежът на французите да предоставят на клиентите си по-луксозни автомобили се изразява чрез линията DS. Линия, от която вече са продадени повече от 250 000 автомобили в света, се увеличава с модела DS3 Cabrio. Тази нова версия комбинира предимствата на модела DS3 (стил, усещания при управление и комфорт на вътрешното пространство) с удоволствието от управлението на кабрио автомобилите – още с първия слънчев лъч имате възможността да сваляте и вдигате гюрука докато се движите с до 120 км/ч!

Новостите има и при моделите DS4 и DS5 с техните лимитирани версии Pure Pearl с много изтънчен стил. Освен това, DS4 разширява своята гама с версиятаHDi 160 BVA6. И в желанието си да отиде все по-далече Ситроен предлага изключителни предимства за клиентите на линията DS с новия DS Privilège.

Актуализирането на гамата на французите включва и новия C4 AIRCROSS, който е пуснат в производство през април тази година, както и новия C3 PICASSO. След световната си премиера този модел се продаде в повече от 320 000 броя и продължава да се отличава със смелия си дизайн и новаторската структура на купето.

Стремежът към завладяване на нови пазари е подчертан с пускането на два седана Citroën C4 L и C-ELYSÉE. Двата модела, които са предназначени за международни пазари с голям растеж, ще бъдат представени по време на пресдните (28-29 септември). Разработени във Франция от международни екипи, те обединяват най-доброто в областта на технологиите на марката по отношение на стил, технологичност, внимание към детайла и качество. Citroën подчертава също така статуса си на световна марка с пускането на пазара на линията DS в Китай, Латинска Америка, както и в Русия. Линията DS е истинското лице на Марката на международната сцена със своето излъчване на френски лукс и уникален стил, наситен с фантазия, емоции и изключителна изтънченост.

За да илюстрира по-ярко основните теми, по които работи, Ситроен представя и концептуалния автомобил Numéro 9. Показан за първи път по врема на Автосалона в Пекин, този концептуален автомобил доказва не само желанието за завладяване на нови пазари, но и предначертава нейното бъдеще чрез дизайна и технологии си,представени за първи път по време на Автомобилния салон в Париж.