Начало Автомобилни новини Специализираното изложение BMW Expo започна в Интер експо център

Специализираното изложение BMW Expo започна в Интер експо център

257
0
BMW и MINI ЕКСПО

В Интер Експо Център днес откриха специализираното изложение за сертифицирани употребявани автомобили от програмите BMW Premium Selection и Mini Next. Салонът продължава до 14 април.

Всички автомобили изложени по време на BMW и MINI ЕКСПО, в съответствие с програмните и продуктови изисквания на BMW Premium selection и MINI NEXT, са на възраст не повече от 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история и ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW и MINI Мобилен Сервиз.

Партньор на изложението е Ауто Експерт, които безплатно за клиента ще оценява стойността на автомобил за замяна, в случаите, когато сделката включва такъв елемент.

В рамките на изложението представители на BMW Financial Services предлагат индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили с марка BMW и MINI. За всички сделки по време на събитието и до 30 април 2013 г. се предлага преференциален лихвен процент. Предварително одобрение за финансиране на покупка се получава в рамките на един час.