Начало Автомобили Subaru проведе Oтворен Tест Драйв

Subaru проведе Oтворен Tест Драйв

40
0

Субару Мотoрс Трейдинг, pредставитл на Subaru за България проведе Отворен Тест Драйв за желаещите да изпробват японските автомобили.

Домакин бе хотел Катарино СПА (на няколко километра от Банско), чийто гости в най-голяма степен се възползваха от възможността да изпитат уникалните възможности на автомобилите Subaru.

На разположение за теста бяха два модела – Forester 2.0 X (158 к.с) и Outback 2,5i (165 к.с.).

Трасето бе специално подготвено, с обща дължина 5,5 км и на него автомобилите имаха пълна свобода да докажат предимствата си. Под напътствията на опитни инструктори желаещите да тестват автомобилите изпитаха удоволствието от управлението на колите и не малка част от тях бяха удивени от възможностите на Subaru извън пътя. С пълна сила това важеше за Outback, чийто екстериор, луксозното обзавеждане и комфорт в салона не навяват дори далечни асоциации с Off Road автомобил, но благодарение на уникалната система за постоянно задвижване на 4те колела Symmetrical All Wheel Drive, хоризонтално разположения двигател Subaru Boxer и ниския център на тежестта, Outback прояви завидни Off Road качества.

Субару Моторс Трейдинг създава интересна традиция с организирането на подобни изпитания – отворени тестове за всеки почитател на класните автомобили, желаещ да се увери на практика в неповторимостта на концепцията Subaru. Това е третият подобен тест извън София, след двата през 2006 г. в Банско и Девин, а се планират и още през следващите месеци.