ГП на след:
Последно състезание: OAE

TAG Heuer остава партньор на Ред Бул

04.12.2018 | Асен Стоянов, снимка Марк Томпсън/Ред Бул Контент Пуул | коментара

TAG Heuer ще остане партньор на екипа на Ред Бул и през следващите 3 сезона във Формула 1, въпреки че задвижващите системи на тима догодина ще са Хонда и съответно няма да бъдат брандирани с логото на производителя на часовници.

От 2006 до края на тази година "биковете" получаваха двигатели от Рено, като за последните 3 сезона те бяха брандирани с TAG Heuer след постоянните конфликти между шефовете на Ред Бул и тези на Рено.

Въпреки че логото на швейцарската компания вече няма да е върху моторите, които Ред Бул ползва, партньорството между двете страни беше удължено до края на 2021 г. В тази връзка през 2019 г. ще излезе нов часовник, който ще е специално издание и ще бъде свързан с пилота Макс Верстапен.

"За последните 3 сезона името TAG Heuer стана дълбоко свързано с целия ни тим в F1, каза спортният директор на Ред Бул Кристиан Хорнер. -  Компанията има изключително наследство в спорта, което се простира до златните години на Гран при, и сме горди, че сме част от тази продължаваща история."

Босът на швейцарската компания Стефан Бианки добави: "За мен беше очевидно, че невероятната връзка между TAG Heuer и F1 трябва да продължи чрез това партньорство."

Препоръчваме ви:

Вашите коментари

Напиши коментар

Правила за писане на коментари

Горещи Оферти