Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър сигурен в успеха на Алонсо този сезон

Уебър сигурен в успеха на Алонсо този сезон

44
0

Марк Уебър се опасява, че на световния шампион Алонсо ще му бъде лесно да спечели втора титла през този сезон. Заключението си той прави от постиженията на испанеца в зимните тестове. Тъй като R26 доказа бързината си и в отделни обиколки за време и в пробега на дълги разстояния, Уебър вярва, че Рено ще започне сезона, доминирайки, точно както завърши предишния.

“Смятам, че Фернандо има голям потенциал. Мислех, че миналата година щеше да е една от най-лесните в шампионата, която той е имал. Това, което видях предишната седмица потвърждава, че Фернандо може да има една още по-лесна. Още повече той не страда от липса на увереност в момента”, коментира Марк Уебър, като добави, че формата на Рено ще се дължи и на по-добрите резултати на Фисикела от миналогодишните му постижения.

Точно на срещуположното мнение е световният шампион Алонсо, който каза, че сезонът ще бъде по-напрегнат и няколко отбора ще спорят за титлата. Той спомена, че силите на Рено, Хонда и Ферари са изравнени като Макларън също се подготвят доста сериозно за първото състезание.