Начало Автомобилни новини Валентино Роси прави тунинг на автомобили Ford

Валентино Роси прави тунинг на автомобили Ford

47
0

Валентино Роси или по-точно неговата компания, която досега бе специализирана за дрехи, екипировка и аксесоари, навлезе в света на автомобилите. Сега се предлага тунинг във фирмения стил на Роси на автомобили Ford. Засега това са версиите VR46 Limited Edition за два модела – Ranger и Transit.
Двете машини – и Ford Ranger, и вана Transit, са с фирмените цветове на VR46. Те имат черна матова база, сиви лепенки, ярко зелени и яркожълти лога, които са познати на всеки фен на пилота с №46. Автомобилите са не само в съответните цветове, но имат известно дооборудване.

Ford Ranger VR46 Limited Edition е направен на основата на Ranger Double Cab 3.2 Limited 4×4. По избор на клиента, автомобилът може да бъде с автоматична или механична предавателна кутия, има пълен офроуд пакет, стилни прагове, брутални елементи, фирмени 18-инчови черни лети джанти с логото VR46, спортен ауспух и повишен с 5 см клиренс. В интериора има оригинални спортни седалки със странични опори и отново ярки лога VR46.
При микробуса Ford Transit VR46 Limited Edition за база е използван Ford Tourneo L1/L2 310 2.0 TDCI 170. Автомобилът е подготвен за пътуване. Задната част на салона се трансформира лесно и в нея могат да се качат два, дори три мотоциклета. Отвътре отново всичко е с лога VR46, а ванът пак е с внушителните 18-инчови колела от OZ Racing. Тук обаче окачването е понижено с 3 см.
Ексклузивността на всеки модел е и в ограничените бройки – от всеки ще бъде пуснат в 920 броя, от които 460 ще бъдат продадени във Великобритания и още 460 – в другите европейски страни. Заявка за автомобилите може да се направи на официалния сайт на проекта.