Начало Автомобилни новини Wald разпространиха официални студийни снимки на техния GT-R Black Bison

Wald разпространиха официални студийни снимки на техния GT-R Black Bison

58
0

Wald International разпространиха официални студийни снимки на Нисан GT-R, оборудван с техния Black Bison тунинг кит. Всъщност Wald Nissan GT-R Black Bison бе представен още през януари на автосалона в Токио. Снимките от автосалона обаче не показваха достатъчно добре всички детайли на особено сполучливия аеродинамичен пакет, разработен от компанията.

Отделните елементи от пакета са изработени от карбон. Китът е съставен от преден спойлер, намиращ се под бронята и издаден напред, изцяло ревизирана броня, задно антикрило, похлупак за двигателя, нови колела и други дребни елементи. Също така калниците на колата са солидно разширени. Главната цел на пакета е да подобри аеродинамиката на колата, но същевременно той намалява и теглото на автомобила. Под задната броня вече има дифузьори, допълнително оптимизиращи въздушния поток.

Като цяло китът придава особено агресивен вид на и без това доста сериозния спортен автомобил.

Засега обаче Wald предлагат единствено промяна във визията на автомобила, но не и по двигателя. Това е първия проект на компанията за модел на Нисан, но това по никакъв начин не е повлияло на специалистите от Wald, които са обърнали достатъчно внимание и на най-дребните детайли. Карбоновите части в тунинг-пакета могат да бъдат боядисани в цвета на купето или да останат в оригиналния си цвят.

Цените ще варират от 11 600 до 26 400 щатски долара.