Начало Лайфстайл За първи път Gran Reserva – лукс и дизайн заедно

За първи път Gran Reserva – лукс и дизайн заедно

352
0

Името Porsche мигновено предизвиква асоциация с висока креативност и лукс в сферата на автомобилизма, но то е и отражение на комплекс от елегантност, взискателност, иновация и постоянно търсене на съвършенство в технически и дизайнерски аспект.

Изключително високи ценности се откриват във всяко творение на Porsche Design Studio, дори и в аксесоарите за пушене. Така след удоволствието от шофиране на автомобил Porsche, имаме възможност за останем насаме със себе си или приятели. Луксът върви ръка за ръка с елегантността. Сфера, в която Porsche Design Studio е ненадминато. Като наследник на автомобилния дизайн, Porsche Design Studio вписва всеки предмет, който създава, в измерението на движението.

За всеки ценител на луксозните коли марката има значение и при пурите е валидно със същата сила. На специална презентация в Cigar Bar Habanos бе представена върховата в премиум сегмента пура – Гран Резерва. Habanos възнамерява да прави ежегодна селекция за Гран Резерва, като за целта още преди 6 и повече години започва да селектира от най-добрия тютюн на съответната топмарка. В концепцията Gran Reserva експертите от Habanos представят Cohiba Siglo VI – една от най-обичаните и продавани пури не само в България, но и по света. Siglo VI е „флагманът“ на новата специалност и представлява най-доброто, реализирано някога от Habanos.

Cohiba Siglo VI Gran Reserva ще бъде произведена в ограничена серия от 5 хиляди индивидуално номерирани кутии с по 15 единици във всяка една от тях. Българският любител на най-изисканото изкушение може да се сдобие с нея на цена от 2505 лв. За изработката на Gran Reserva се селектират най-добрите листа от специалния за Cohiba и Trinidad сорт – Laguito (реколта 2003 г.). Петте типа листа, участващи в състава на новата композиция, отлежават в продължение на един дълъг и изпълнен с грижи период от 5 години. Това гарантира изключително фин, омекотен вкус и в същото време богатство от естествени аромати, което не може да се открие в друга витола.

“ Калиман Карибе „ ООД е ексклузивен дистрибутор за България на престижните марки аксесоари за пушене – Porsche design, Lamborgini, Colibri и др.