Начало Автомобили Skoda с отличен резултат в проучването на JD Power

Skoda с отличен резултат в проучването на JD Power

44
0

Skoda постигна отличен резултат в годишното проучване на JD Power за удовлетворение на потребителите от закупените от тях продукти. Автомобилният производител е на позиция в топ 5 сред марките, като два от моделите му са в топ 10 при колите, а един е пръв в класа си.

Тези успехи означават, че Skoda е сред топ 10 на производителите в проучването на JD Power вече 20 години без пауза, което е определено впечатляващо.

Това проучване е признато в целия автомобилен свят като мярка за стандарт при отчитане удовлетвореността на клиентите. Ето защо за Skoda е изключително постижение да е в топ 10 в продължение на над 20 години. Това е признание за упоритата работа на всички хора, асоциирани с бранда – коментира бранд директорът на Skoda UK Алисдър Стюарт.

В проучването за 2014 г. Skoda е на четвърта позиция при марките, запазвайки миналогодишната си позиция. Това е фантастично постижение, като се има предвид, че челните три места за заети от премиум брандове.

Компактният SUV Yeti пък е пръв в категорията си, след като бе трети (сред 109 модела) през 2013 г.

Притежателите на този автомобил харесват просторната кабина, както и факта, че могат да се качват и слизат лесно. По-високата позиция на шофьора и големите прозорци означават, че водачът има чудесен поглед към пътя – коментираха от екипа на JD Power.

Skoda Octavia е седма, а Superb е на 15-та позиция в категориите.