Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Маса разказва за живота си в Уилямс и Ферари

Маса разказва за живота си в Уилямс и Ферари

102
0
clubs1-171

Много спокоен и пределно откровен е Фелипе Маса през последните месеци. По същия начин той разказва за живота си сега в Уилямс и преди във Ферари в ексклузивно интервю в новия брой на списание ClubS1 (171).

В един наистина интересен разговор бразилският пилот споделя спомени и чувства в настоящето с поглед към представянето на тима от Гроув по-нататък през сезона.

В друго интервю Ромейн Грожан разкрива любопитни подробности за себе си, включително извън пистите.

В новия брой на изданието ще намерите специален поглед към успехите на Мерцедес с кратка аналогия към доминацията им от далечните 1954-1955 г., направена от Паоло Д’Алесио. Неминуемо е и връщането към събитията на пистата Имола отпреди 20 години – проследени са последните дни на Аертон Сена. Описани са и част от най-легендарните състезания на бразилската легенда, превърнали го в иконата, която е днес.

Извън Формула 1 този път в списанието е обърнато внимание на новата Тойота за Льо Ман и невероятния Фолксваген от световните ралита. В него ще намерите разказ за автосалона в Пекин и най-новите проекти на компанията Грейт Уол и ще се запознаете с новото поколение на бестселъра Нисан Кашкай.

Списание ClubS1 може да намерите заедно с новия брой на друго специализирано издание – Moto Club. В него ще откриете представяния на нови мотоциклети, последни новини от света на двуколесните возила, какво очаква Мартин Чой от новия сезон и поредната победа на Марк Маркес в МотоGP.