Начало Автомобилни новини Infiniti пусна първото изображение на Q30 Concept преди премиерата му във Франкфурт

Infiniti пусна първото изображение на Q30 Concept преди премиерата му във Франкфурт

39
0
Infiniti Q30 Concept

Infiniti пусна първото изображение на Q30 Concept преди премиерата му на световното автомобилно изложение във Франкфурт. Това ще е следващият етап от навлизането на Infiniti в нови луксозни сегменти.

Infiniti Q30 Concept изразява визията за модерен дизайн на компактен автомобил Infiniti, насочен към ново поколение изискани клиенти. Концептуалният модел ще бъде представен на 10 септември в зала 5 на автомобилното изложение във Франкфурт.

Q30 Concept олицетворява стремежа на Infiniti да предостави впечатляващ дизайн, иновативни материали с прецизен завършек и отдадена майсторска изработка, като същевременно провокира радикална промяна в сегмента на луксозните компактни автомобили.

Формата на Infiniti Q30 Concept съвсем съзнателно избягва категоризиране – не е купе, хечбек или кросоувър, а съчетание от трите стила. Автомобилът е създаден за по-младите клиенти, които търсят алтернатива на традиционните луксозни компактни автомобили и са готови да разчупят установените норми.

Infiniti твърдо вярва, че сливането на динамичната конструкция и спортния дух на купе, пространството на хечбек и по-издигнатата позиция на кросоувър ще допадне на тези клиенти.

Дизайнерският език на Q30 Concept отразява визията на марката да предоставя нови измерения на дизайна, материалите, завършека, майсторската изработка и динамиката. Екипът по дизайн на Infiniti, оглавяван от изпълнителния директор по дизайна Алфонсо Албаиса, изследва по-смелите и чувствени форми и по-мощното излъчване с Q30 Concept, докато дизайнерският език на марката не спира да се развива.

Q30 Concept представлява следващият етап от агресивната стратегия за навлизане на марката Infiniti в нови луксозни сегменти.