Начало Автомобили Еуратек представя 7 експоната на автомобилния салон

Еуратек представя 7 експоната на автомобилния салон

96
0

Еуратек – официален вносител на Skoda Auto за България – ще представи 7 експоната, като за три от тях това ще бъде премиера за страната.

Skoda ще покаже разнообразие от модели изразяващи новият дизайнерски облик на марката. Сред тях е Citigo – технологичен и модерен малък градски автомобил, отличен с престижните 5 звезди от Euro NCAP. Моделът предлага най-голямо пространство в своя клас, висока безопасност и икономични двигатели. Fabia също ще присъства в експозицията, като тя е добре познат и силно предпочитан автомобил.

Премиера за България е новата Skoda Octavia – най-продавания и харесван модел на Skoda, с нов динамичен и елегантен дизайн. Octavia е изключително просторен, икономичен, с множество иновативни системи за безопасност и комфорт и с отлично съотношение цена-качество.

Новият модел Rapid, отличен на престижния конкурс за продуктов дизайн “Red dot”, е първият автомобил на марката, създаден с характерния нов дизайнерски облик.

Roomster пък е просторен и стилен миниван. Този автомобил е идеалният партньор за работа и всякакви пътувания.

Skoda Superb Combi 3.6 FSI,260 к.с., 4×4 е фейслифт – много просторен, технологично усъвършенстван автомобил, с богато оборудване. Обновен е и Skoda Superb Business, символ на удобството, комфорта и лукса, модерни комбинации от двигатели и трансмисии, и не на последно място – изгодна цена.

Yeti Adventure 4×4 от своя страна е практичен и компактен SUV, подходящ както за градски условия, така и за офроуд шофиране. Yeti отговаря напълно на съвременната необходимост от грижа за околната среда – всички двигатели имат нисък разход на гориво и ниски емисионни стойности.

Както всяка година, така и на тазгодишният автосалон Еуратек ще предлага преференциални условия и отстъпки.