Начало Автомобили Автомотор Корпорация и Citroen показват новостите на марката на автосалона

Автомотор Корпорация и Citroen показват новостите на марката на автосалона

53
0

Най-новото от Creative Technologie ще представят Автомотор Корпорация АД и Citroen по време на Автомобилен салон София 2013. Марката ще разположи своята експозиция в зала 1 на Интер Експо Център върху двуетажен щанд. Посетителите на изложението ще имат възможност да видят премиерно в България най-новият модел от DS линията – Citroen DS3 Cabrio. За пръв път у нас ще бъдат изложени новите Citroen C3 и Citroen C3 Picasso, както и Citroеn C-Elysеe. На щанда ще бъде разположен и бутик със Citroën Lifestyle продукти. По време на автомобилния салон на посетителите ще бъдат предоставени за пътни тестове моделите C3, C4, C-Elysee, C4 Aircross.

DS линията, от която са продадени вече над 300 000 автомобили в света, се увеличава с пускането на пазара на DS3 Cabrio. Тази нова версия на успешния модел Citroen DS3, съчетава всички негови предимства (стил, усещания при управление и комфорт на вътрешното пространство) с удоволствието, което дават автомобилите кабрио. Още с първия слънчев лъч можеш да свалиш покрива и да се насладиш на синьото небе, а при първите капки дъжд – да го върнеш обратно, за да не се измокриш, и то докато се движиш със скорост до 120 км/ч!

DS4 e представен на щанда в дизелова версия, с 92 к.с. Този уникален силует на повдигнато купе с 5 врати и 5 места, съчетава динамика и компактни размери на купе с функционалността на автомобил от средния клас.

Екологичните ангажименти на марката намират своя модерен и изключително стилен израз в DS5 Hybrid 4. Със своите 200 к.с., 4 задвижващи колела и изключителен дизайн, DS5 Hybrid 4 ще ви съблазни завинаги… Електрическият мотор, който задвижва задния мост, дава допълнителна мощност при изпреварване и позволява на този изключителен автомобил да изразходва само 3,4 л/100 км, като вредните му емисии са 88 г/км CO2.

C-Elysee се представя за пръв път на изложение у нас. Моделът е разработен във Франция от международни екипи на Конструктора е предназначен специално за нашите пътища. Той представя най-доброто в областта на технологиите по отношение на стил, технологичност, внимание към детайла и качество. Специално по случай Автомобилен салон София 2013, C-Elysee се предлага с 5% авансова вноска, при много изгодни лизингови условия.

Citroen C3 се представя за пръв път пред българската публика с новия си дизайн – предна решетка, приела новата визия на марката, както и вградени в предната броня LED светлини.

На щанда на Автомотор Корпорация посетителите на Автомобилния салон ще могат да закупят Lifestyle артикули на марката в специално обособен бутик. Всяка от линиите продукти е посветена на определен модел от гамата на Citroën. В бутика почитателите на марката ще могат да допълнят колекциите си от макети на моделите, да зарадват децата си с играчка Citroën, да изберат дреха или чанта за подарък…

По случай Автомобилен салон София 2013, всички модели на Citroën ще се продават на преференциални цени и при специални условия за лизинг: безплатно „Каско” за цялата гама автомобили по време на изложението в цялата търговска мрежа на Citroen в страната, гъвкави финансови решения – лизинг с 5% авансова вноска, също така и оперативен лизинг до 5 години.