Начало Лайфстайл Coffee, tea or me?!

Coffee, tea or me?!

52
0

Когато преди повече от две години се хванаха на бас чий отбор във Формула 1 ще финишира по-напред в класирането при конструкторите през 2010 г., Сър Ричард Брансън и Тони Фернандес бяха наистина сериозни. Ексцентричният британски милиардер загуби и след това се позабави с изпълнението на условията по залога, но в крайна сметка изпълни задължението си. Той изкара цял полет на AirAsia като стюардеса в пълна униформа – с пола, чорапогащник, на високи токчета и с грим.

Брансън се разбра с Фернандес да се превърне в стюардеса на полет D7 237 от Пърт до Куала Лумпур в неделя. Местата бяха продадени предварително, а приходите бяха дарени за благотворителност.

Единственото притеснение на Фернандес в цялата ситуация, което той изрази още при сключването на баса, бе да не би Брансън да се обръща към пътниците с:

– Coffee, tea or me?!

Тони се появи с фланелка с точно този надпис и даде начало на необичайната процесия.

Брансън изпълни ролята си в обичайния си приповдигнат дух, широко усмихнат и очаквано превръщащ ситуацията в истинско шоу. Лично Фернандес представи „най-новото – и най-секси! – попълнение сред стюардесите на AirAsia“, след което Сър Ричард му залепи голяма мокра целувка на бузата.

По-късно англичанинът (уж неволно) обърна цял поднос с напитки върху малайзийския предприемач, предизвиквайки нов порой смях. Той направи и демонстрация на какво „да НЕ правим в случай на спешност“ на борда на самолета за развлечение на пътниците и изобщо изпълни цялата си задача, макар и с доста повече театралност от титулярните си колежки на полета.