Начало Автомобилни новини Peugeot със специална услуга за клиентите на 508

Peugeot със специална услуга за клиентите на 508

56
0
Peugeot 508

Peugeot предлага нова услуга, ексклузивно за притежателите на модела 508 в България – ползване на персонален сервизен асистент в рамките на 5 години.

Офертата пести време и разходи, съпътстващи нормалната експлоатация на автомобила, и до края на май се предоставя безплатно при покупка на Peugeot 508.

Предлаганата услуга предлага редица удобства. При необходимост от периодично сервизно обслужване или ремонт например, лице от оторизираните сервизи на София Франс Ауто взима автомобила от посочен адрес в удобно за клиента време и го придвижва на собствен ход до съответния сервиз. След приключване на дейността, връща автомобила на клиента.

При възникване на щета компетентно лице от оторизираните сервизи на София Франс Ауто, в удобно за клиента време и от негово име, завежда щетата при съответния застраховател. При спукана гума сервизният асистент на място заменя колелото с резервно и т.н.

Заедно с иновационната услуга, при покупка на Peugeot 508 до края на май София Франс Ауто подарява и пакет безплатно периодично сервизно обслужване Just Drive Basic, който включва.