Начало Избрани Макларън също ще използва специална разцветка в Сингапур

Макларън също ще използва специална разцветка в Сингапур

583
0
Макларън MCL38
снимка, Макларън

Макларън също ще използва специална разцветка в Сингапур. Еднократното оцветяване отново е създадено в партньорство с OKX. Макларън стана поредният тим, който ще бъде със специална цветова схема в уикенда на пистата Марина Бей.

Макларън разкри втората си специална разцветка през сезон 2024 в F1. Тя носи името „Възродена легенда“ и ще се използва в предстоящия рейс уикенд в Сингапур

Базиранията в Уокинг отбор работи с OKX за създаването на специална серия от цветови схеми. Така се отбелязват емблематичните окраски на тима, използвани върху болидите MP4 от 1981 до 1996 г.

В Монако Макларън използва специална ливрея, вдъхновена от Аертон Сена. Този уикенд отборът се връща към епохата, когато характерният външен вид на автомобила се въртеше около цветовете на Марлборо. Цигареният гигант беше титулярен спонсор на тима от началото на 80-те до средата на 90-те години на миналия век.

Разбира се, MCL38 няма да бъде в червено и ще се придържа към цвета на папаята. Освен уникалния дизайн, в кокпита на автомобила ще бъдат изписани имената на 13 емблематични пилоти на MP4. Освен Сена, тук се включват Ален Прост, Ники Лауда и др. Очаква се Макларън да разкрие за истинските цветове на автомобила по-късно днес.

„Фантастично е да върнем третата специална разцветка в Сингапур с OKX. „Възродена легенда“ е чудесен начин да отпразнуваме и почетем нашата емблематична история по начин, който обединява стари и нови фенове“, сподели Лоис Макивън.

„След тазгодишната кампания „Сена“, тази разцветка допълнително олицетворява партньорството ни с OKX. Продължаваме да предоставяме уникални кампании, разказващи истории за феновете на Макларън и клиентите на OKX в световен мащаб“, добави главният маркетингов директор на Макларън.

„Заедно с Макларън, ние вярваме в силата на упоритостта и иновациите. През тази година въведохме някои собствени подобрения, включително пълно обновяване на нашия портфейл. Това ще улесни достъпа на хората по света до света на onchain“, каза Хайдер Рафик.

„Вярваме, че криптовалутите, подобно на F1, могат да бъдат прекъснати от екип визионери, които въвеждат иновации без страх и възприемат мисленето на „претендент“. Времето за нова алтернатива на установената йерархия е тук. Възраждане на легендата ни насърчава да погледнем към миналото за вдъхновение, докато чертаем нов курс за бъдещето“, добави главният маркетинг директор на OKX.

Този уикенд Макларън се завръща в Сингапур като лидер в шампионата при конструкторите. Тимът от Уокинг изпревари Ред Бул благодарение на победата на Оскар Пиастри и четвъртото място на Ландо Норис в Баку. Този уикенд целта на тима е да продължи доброто си представяне и да се справи със своите съперници

„Чувствам се добре, знаейки, че в момента сме първи в шампионата на конструкторите. Отборът върши и продължава да върши отлична работа. Знаем, че сега трябва да продължим да работим усилено и да постигаме постоянни резултати“, каза Норис.

„Развълнуван съм за този уикенд в Сингапур. Това е страхотна страна за посещение и е готино да се състезаваш под светлините на прожекторите. Тази писта може да бъде доста предизвикателна с влажността. В миналото съм се справял добре тук и се чувствам подготвен, така че би трябвало да е още едно забавно състезание“, добави пилотът на Макларън.

„След невероятния уикенд, в който спечелих втората си победа, съм готов да продължа отново в Сингапур. Пистата е по-къса, но е изключително трудна за пилотите. В отбора има доста добър ритъм. Сега трябва да продължим да добавяме колкото се може повече точки“, коментира Пиастри.

„Миналата година спечелихме прилични точки от Сингапур. Сега имаме по-силен автомобил би трябвало да сме в позиция да се борим. Надявам се, че ще успеем да запазим темпото“, каза още състезателят на Макларън.

Макларън стана третият отбор, който ще бъде със специална разцветка в Сингапур. Вчера Мерцедес и Виза РБ също представиха цветовите си схеми за този старт.