Начало Автомобилни новини 100% E-Tech Renault щанд на Автомобилен салон София 2024

100% E-Tech Renault щанд на Автомобилен салон София 2024

336
0

Renault затвърждава продуктовата си офанзива с представянето на иновации и високотехнологични модели на Автомобилен салон София. През 2024 г. марката се увенча с най-престижните признания на европейската сцена – наградите Автомобил на годината и Ван на годината. Това успешно представяне се пренася и у нас на щанда на Renault на изложението, което се провежда от 18 до 27 октомври в Интер Експо Център, а феновете могат да открият Renault в зала 4.

Гама иновации и технологичност

Емблематични E-tech 100% electric премиери – новото Renault 5 и Автомобилът на годината – Renault Scenic, дебютират в България на Автомобилен салон София 2024. Редом до тях марката ще представи E-tech full hybrid гама с много нови модели.

Сърцето на щанда е запазено за флагмана на марката – купе-кросоувърът Renault Rafale. Той има отличителен дизайн и висококачествени материали и оборудва автопарка на френския президент. Освен във версия E-tech full hybrid, със старта на изложението най-нетърпеливите могат да поръчат и високопроизводителния Rafale E-Tech 4×4 300 к. с. с plug-in hybrid задвижване.

До Rafale на щанда ще се откроява и друг, представен наскоро модел на френската марка – новото Renault Symbioz. С компактните си размери и просторния интериор, той е олицетворение на концепцията за автомобили на живота на марката и отговаря на всички видове нужди.

Разнообразието от моделната гама на марката допълват Renault Austral в цвят Matt Grey Schiste, новото Renault Captur, лансирано малко по-рано през годината, с нов, по-динамичен дизайн и най-популярният френски автомобил за всички времена – градската звезда Clio с избор от 5 задвижващи агрегата.

Отличното пътно поведение и комфорта на Rafale, пространството в Symbioz и компактността на Captur ще могат да бъдат изпробвани от всички желаещи в тестдрайв зоната.

E-Tech технология

Всички превозни средства на щанда на Renault са с електрическо задвижване и оборудвани с двигатели E-Tech. Технологиите E-Tech 100% electric и E-Tech full hybrid са разработени и патентовани от Renault Engineering.

Моделите от гамата E-Tech се възползват от няколко възможности за капацитет на батерията в зависимост от това дали са E-Tech hybrid или 100% E-tech electric. Хибридните предложения са E-Tech Hybrid 145  в Clio, Captur и Symbioz или E-tech full hybrid 200 за Rafale и Austral. 100% E-tech electric предложенията в лицето на R5 и Scenic са оборудвани с батерии мощност от 110 кВт и 160 кВт /220 к.с./.

Атрактивни условия за покупка на автомобил в рамките на салона

Специални условия за покупка на нов автомобил – ценови отстъпки и подарък оборудване, ще направят избора на автомобил Renault още по-лесен.

Феновете на електрическата мобилност ще получат безпроблемни километри при конфигуриране на електрически автомобил чрез карта за безплатно зареждане на електроенергия. С новото R5 тя ще е на стойност 1555 лв., а за Scenic – 2000 лв. с ДДС.

Ценови отстъпки и подарък оборудване ще поглезят избралите конвенционални и хибридни модели. Интерактивният панорамен покрив Solarbay и аудиосистемата Harman Kardon ще потопят в комфорта на Rafale всички направили поръчка на модела. При избор на наличен автомобил, те ще могат да се възползват от комплимент под формата на атрактивна ценова отстъпка.

Гама аксесоари и рекламни продукти за всички фенове на френската марката ще са разположени в The originals зоната. Там ще ги очаква и детски автомобил Renault 5 за най-малките любители на емоцията на четири колела.