Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Перес: Наказанието на Грожан ще стресне всички

Перес: Наказанието на Грожан ще стресне всички

77
0
Серхио Перес

Серхио Перес, който бе един от пострадалите след инцидента на първия завой на Спа, заяви, че наложеното на Ромейн Грожан наказание да не участва в състезанието на Монца ще стресне всички.

Всеки ще помисли малко повече, когато предприеме нещо твърде рисковано или необмислено – заяви мексиканецът, който все пак очаква добрата скорост на Заубер да бъде възнаградена на Монца. – За жалост истината е, че от началото на сезона имаме по-голям потенциал от това, което постигаме – каза още Серхио в падока.

Не толкова категоричен бе Нико Хюлкенберг, който заяви, че не може да прецени дали наказанието е било наложено правилно, защото не знае всички детайли по случая и какъв е техният анализ.

Пастор Малдонадо, който пък също получи наказания за Спа, и то две, обясни, че няма как да ги обсъжда, че се учи от грешките и се надява с отличния си автомобил този път да постигне резултат. Пастор подробно описа и инцидента с Тимо Глок, който камерите не показаха миналия уикенд, като заяви, че го е чукнал при опит да загрее максимално гумите си.

С типичната си усмивка венецуелецът обаче заяви още, че всичко това е зад гърба му и сега пред него е само Монца.