Начало Автомобили Над 50 участника продължават в надпреварата за спечелване Great Wall Voleex

Над 50 участника продължават в надпреварата за спечелване Great Wall Voleex

42
0

Само за 1 месец над 2000 участника се включиха в първия етап на играта на Литекс Моторс „Спечели първия български автомобил Great Wall Voleex С10″ във Фейсбук. Условието беше те да покажат своето атрактивно предложение за снимка „Аз и Great Wall“, на която присъстват самите те и елемент на марката Great Wall.

Участниците развихриха въображението си и направиха изключително креативни колажи. От всички предложения бяха одобрени над 300 снимки, които отговориха на условията на играта. Първите 50 участника, които събраха най-много гласове за своите снимки, се класираха във втори етап на играта. В него те трябва да споделят с кратък текст защо заслужават да спечелят първия български автомобил. Участниците ще имат на разположение точно 1 месец, за да напишат аргументацията си и да съберат отново възможно най-много гласове в оспорваното съревнование, за да продължат в последния етап за спечелване на наградата.

Кой ще кара първия български автомобил ще стане ясно през есента, когато компанията ще обяви крайния победител в надпреварата.

Повече информация за Facebook инициативата, може да намерите на:
http://www.facebook.com/GreatWallBulgaria