Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ред Бул опровергаха информацията, че се запасяват с храна преди Япония

Ред Бул опровергаха информацията, че се запасяват с храна преди Япония

46
0
Енергийна станция,храна

Екипът на Ред Бул сметна за нужно да изясни информацията за това, че се запасява с храна за Гран при на Япония в по-голяма степен, отколкото е обичайно.

Посочената причина бяха опасения относно малотрайни продукти в страната като месо, зеленчуци и т.н., които по принцип се набавят на място.

Пълният текст на изявлението:

„От Ред Бул Рейсинг бихме искали да изясним определени слухове, засягащи кетъринга на тима за предстоящата Гран при на Япония.

Ред Бул Рейсинг ще използва собствения си кетъринг в Япония, както прави на всички 19 Гран при.

За всеки старт Ред Бул Рейсинг използва както местни, така и продукти, произведени в различни дестинации и това състезание няма да е изключение.

Ред Бул Рейсинг са работили с местни японски доставчици – търговски вериги, супермаркети и пекарни, за да получава добро, местно производство и това ще продължи през предстоящия уикенд. Същите тези доставчици работят с продукти, произведени извън страната им – като например висококачествено месо от Австралия. Цялата продукция за идващия уикенд е с нужните сертификати.

Слуховете, че няма да използваме продукти от Япония, както и че служителите ни са били инструктирани да не се хранят навън, са грешни. Себастиан [Фетел] е в Токио от вторник сутринта, а голяма част от тима изкараха няколко дни почивка в Япония след последното състезание.

Японската Гран при остава един от най-хубавите моменти през сезона и сред причините за това са невероятната подкрепа и ентусиазъм на феновете там. Нямаме търпение да видим вълнуващо състезание този уикенд.“