Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 В Испания рейсинг се надяват да стигнат до старта на Сепанг

В Испания рейсинг се надяват да стигнат до старта на Сепанг

33
0
Нараин Картикеян

Екипът на Испания рейсинг отново имаше редица проблеми, но пилотите не спират да се надяват да заемат местата си на стартовата решетка в неделя.

Хейки Ковалайнен (Лотус, 23-и):

– Това беше един от онези дни. Излязох за втората тренировка и усетих проблем в задната част, заради който веднага се прибрах в бокса. Изглежда беше свързан с диференциала и не успяхме да се върнем на пистата навреме. Ще работим по него през нощта, а утре ще използваме събраните данни от Давиде (Валсеки) и Ярно (Трули).

Ярно Трули (Лотус, 20-и):

– Изпълнихме голяма част от програмата си, но трафикът попречи на бързата ми обиколка, която смятам, че щеше да е в добро темпо. Имаме чудесна подкрепа от феновете и медиите тук в Малайзия. Ще работим за доброто си представяне в събота и неделя.

Тимо Глок (Върджин рейсинг, 19-и):

– Трудно е да направя преценка на всичко хубаво и лошо, което стана в питлейна днес, но като цяло имахме относително добър ден. Жалко е, че не успяхме да върнем болида на Жером за втората тренировка. Доволен съм от работата на болида тук, но всичко зависи от гумите. Те са добре само в една обиколка и трябва да запазиш живота им в по-дълга дистанция.

Жером Дамброзио (Върджин рейсинг):

– Денят ми започна добре, но за съжаление имах проблем с предното дясно окачване в края на първата сесия. Заради пораженията по болида не успях да стартирам следобед. С горещината се свиква и се наслаждавам на карането на Сепанг.

Витантонио Лиуци (Испания рейсинг, 22-и):

– Сутрешната тренировка премина добре и заложихме на работата в изучаване на гумите, аеродинамиката и баланса на болида. Автомобилът не беше чак толкова зле. Имахме проблеми с превключвателя за горивото и при преминаването през една неравност той прекъсна и болидът спря. Това ни попречи да тестваме по-дълго новите гуми.

Нараин Картикеян (Испания рейсинг, 21-и):

– Убеден съм, че този път ще стигна до старта в неделя. Все още ни дели половин секунда от това, но всичко може да се случи. Днес не постигнахме максимума, на който се надявахме, защото и двата болида имаха различни проблеми.