Начало Лайфстайл Хамилтън тренира усилено

Хамилтън тренира усилено

87
0
Люис Хамилтън

Световният шампион във Формула 1 за 2008 г. Люис Хамилтън тренира усилено броени седмици преди началото на тестовете за сезон 2011 г. Пилотът на Макларън обаче предпочете – за разлика от съотборника си Дженсън Бътън – планината, за да се подготви за предстоящите надпревари. Колегата му пък бе на Хаваите дълго време, където основно изпълняваше трите дисциплини от любимия си триатлон: бягане, плуване и колоездене.

Хамилтън от своя страна заложи на снега, като и празниците не го отклониха от програмата му и той провеждаше тренировки дори на Бъдни вечер и навръх Нова година. Сега англичанинът се упражнява в район, където надморската височина е от 2600 до 3700 м, а това е сериозно предизвикателство. Люис обаче не се стряска и упорито изпълнява всички упражнения.

Хамилтън все пак си позволи малко почивка веднага след края на миналия сезон. Той не участва в първите тестове на Пирели в Абу Даби, а замина с приятелката си Никол Шерцингер за САЩ. Там пилотът я придружаваше при ангажиментите й (като снимките на третия филм от поредицата Мъже в черно например) и отмаряше след напрегната 2010 г.