Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 МР4-25 с окуражаващо добро поведение на Йонгам

МР4-25 с окуражаващо добро поведение на Йонгам

41
0
Люис Хамилтън

Окуражен от темпото си в свободните тренировки за Гран при на Корея остана Люис Хамилтън, който се класира трети в следобедната сесия.

– Изглежда вървим добре на правите и сме конкурентоспособни във втори и трети сектор – сподели пилотът на Макларън. – Пистата е много бърза и е нужен автомобил на ниво, с какъвто според мен разполагаме. Днес изпробвахме някои нови компоненти, които са специално за това трасе. Според времената сме близо до Ред Бул, но Ферари и Рено изглеждат много бързи. Квалификацията може да бъде спечелена от успелия да извлече максимума от болида си пилот – допълни англичанинът.

Съотборникът му Дженсън Бътън също отбеляза, че МР4-25 е с чудесно поведение на Йонгам.

– Загубих малко време в следобедната тренировка, което бе разочароващо, тъй като не успях да направя серия с много гориво. Колата просто прегря и трябваше да изляза, тъй като започна да пуши. След отиде известно време, докато я почистят. Иначе денят бе добър. Силни сме в първия сектор, но предполагам, че това се очакваше. Вървим добре и в другите части, а това е окуражаващо – заяви световният шампион.