Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хорнер: Няма от какво да се страхуваме

Хорнер: Няма от какво да се страхуваме

24
0
Кристиян Хорнер

Тим-шефът на Ред Бул – Кристиян Хорнер, заяви, че няма какво да уплаши отбора му през останалите три състезания от сезона. Пилотите на екипа имаха силно изразено предимство в последното състезание в Япония и в момента са на първите две места в генералното класиране.

„Няма нищо, от което да се страхуваме по време на оставащите три състезания. Бяхме конкуретни в Абу Даби и Бразилия миналата година, но въпреки това не приемаме нищо за даденост. Корея е нова за всички и на тази писта ще има някои зони, в които ще сме малко по-слаби.

Тази година имахме своите шансове и има още няколко препятствия, през които трябва да преминем, но смятам, че като отбор сме в позиция, в която можем да се възползваме от скоростта си. В Япония взехме седмата си победа за сезона и третата си двойна победа, затова годината за нас бе чудесна и сме решени да финишираме сезона също толкова силно“, заяви Хорнер, който за пореден път потвърди пред журналистите, че не смята да дава предимство на нито един от двамата си пилоти до края на сезона.