Начало Лайфстайл adidas Originals Street Party за пръв път в България

adidas Originals Street Party за пръв път в България

147
0

Мостът на влюбените до НДК бе мястото на първото събитие – плод на фюжъна между стрийт културата и оригиналността в България – adidas Originals Street Party. Партито се организира като част от глобалната кампания Celebrate Originality и е доразвита концепция на така успешното house party от 2009, с което по цял свят беше отпразнуван 60-ия рожден ден на марката. Тази година adidas празнува под надслов – streets where Originality lives и събира еклектичен микс от хора, уникални в своята област, изразявайки свето признание към оригиналността и марката adidas.

Стартът беше даден от Dr. Feelgroove&Emil Prize camp session и любимото парче от клипа на adidas на Dee Edwards – Why Can`t There Be Love. Мястото на събитието беше превърнато в сцена за стрийт екшън, където се развихриха демонстрациите на едни от най-добрите скейтъри, байкъри и паркуристи, след което рампите бяха обсебени от всички желаещи да се включат в партито. Танцьорките от Own Beat подгряваха през цялото време, танцувайки върху огромни adidas кутии за обувки облечени в прекрасни модели от колекциите на adidas – Missy Elliott и A.039

Специално място в атракциите зае състезанието на Vеspa феновете, които оцениха по достойнство най-красивия модел и показаха майсторско шофиране. adidas и култовата марка, която не е просто скутер, а модна икона за трета поредна година предлагат една от най-успешните колекции – adidas Vespa.

По време на партито се изявиха и много стрийт пърформъри като yo-yo, пой и хек, а публиката се включи изключително активно в атракциите. Много снимки на специалните кътове с фотьойли и гигантски кутии за обувки отнесоха със себе си гостите на партито. Промо момичета рисуваха adidas Originals лога на всички, които искаха да се потопят в атмосферата на купона и раздаваха много награди на най-активните. Гигантски графит се появяваше пред очите на гостите.

Атмосферата ескалира когато в 21 часа започна представянето на брейк частта от Own Beat, отбелязвайки началото на танците. Вечерта продължи с много танци и музика под открито небе. Краят беше отбелязан с пускането на 20 горящи небесни фенери пуснати като символ на вечния стремеж на adidas Originals да предлага най-добрите продукти от стрийт мода до висша мода, всички уникално вдъхновени и свързани със спорта.