Начало Автомобилни новини БМВ с редица иновации в Женева

БМВ с редица иновации в Женева

101
0

На международното автомобилно изложение в Женева тази година BMW ще запознае публиката с множество иновации, които увеличават разнообразието на моделната гама на марката и придават допълнителна привлекателност на автомобилите от всички серии. Чудесен пример в това отношение са новите услуги, предлагани чрез BMW ConnectedDrive с цел повишаването на безопасността и комфорта, които ще бъдат демонстрирани по време на изложението в Женева.

Това е платформа, уникална в световен мащаб, която свързва автомобила със заобикалящия го свят. BMW ConnectedDrive вече разполага с още по-голям набор от функции. Като резултат от ефективния обмен на информация, шофирането е не само по-приятно, но и доста по-безопасно. Функцията спешно обаждане, например в случай на инцидент уведомява съответните служби и им предоставя информация предварително, което улеснява преценката на вида и сериозността на сблъсъка.

Останалите услуги, предлагани от BMW ConnectedDrive се грижат за комфорта, удоволствието и спокойствието по време на пътуване, като иновативният начин за свързване на автомобила със заобикалящия го свят осигурява на водача и пътниците много повече възможности от гледна точка на удобството, развлеченията и безопасността.

BMW е първият в света автомобилен производител, осигуряващ неограничен достъп до интернет от автомобила. Функцията Планиране на маршрута, част от BMW ConnectedDrive, предлага атрактивни предложения за използване на възможностите на навигационната система, като водачът и пътниците могат да планират пътуването си предварително на компютъра, след което да прехвърлят данните през онлайн портала на BMW директно в навигационната система на автомобила.

От пролетта на 2009 г. гамата допълнително оборудване и колекцията Оригинални BMW Аксесоари, предлагани за моделите от всички серии, също ще бъдат разширени. Така например, за Серия 7 ще се предлагат нови, изключителни опции за цветовите решения за каросерията, алуминиеви джанти, както и тапицерии и декоративни елементи BMW Individual. При Серия 3, Серия 1 и X3 ще има възможност за монтаж в последствие на един от двата варианта преносима навигационна система, чийто дизайн и технология са отражение на високите стандарти на BMW Group. Тези интелигентни системи отвеждат водача до крайната цел на пътуването сигурно и надеждно, дори когато шофира автомобил, който не е бил фабрично оборудван с навигационна система.