Начало Други М-Тел подари три Aуди А6 на свои лоялни бизнес клиенти

М-Тел подари три Aуди А6 на свои лоялни бизнес клиенти

181
0

Три от фирмите, дългогодишни бизнес клиенти на М-Тел, спечелиха по един нов автомобил Aуди A6 2.0 TFSI mултитроник седан, с мощност от 170 к.с., като признание за тяхната лоялност. Ключовете на автомобилите, предоставени от вносителя на марката за България „Порше БГ”, бяха връчени днес в шоурума на Ауди „Порше София Запад” от г-н Андреас Майерхофер, главен директор „Маркетинг” на М-Тел, и г-н Томас Рушицка, изпълнителен директор на „Порше БГ” – официален вносител на марките Фолксваген и Ауди за България.

В жребия за трите автомобила участваха автоматично всички бизнес клиенти на компанията, които са в семейството на М-Тел за период от поне една година. Новите собственици на колите са „Ники – Иван Вълканов – Иванка” ЕТ, „Хеда” ООД и „Евроинвестстрой” ЕООД с представители съответно: Иван Вълканов, Християн Анков и Янка Милева.

Инициативата е част от дългосрочната програма на М-Тел, насочена към нейните лоялни клиенти. Спечелилите фирми бяха изтеглени през декември.

Най-спортният бизнес автомобил на пазара се изявява и като един от най-успешните. Aуди A6 е сред водещите в сегмента не само в Европа, но и навсякъде по света. През 2008 г. Aуди достави 216 909 автомобила от модификациите лимузина и авант в цял свят. В България, през 2008 са доставени 98 автомобила от модела.

A6 беше отличен с престижните награди “Auto Trophy 2008” и „Best Cars” на читателите на списание „Auto, motor & sport”.