Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Рубенс потвърждава, че Торо Росо са опция

Рубенс потвърждава, че Торо Росо са опция

38
0

Докато Хонда изпитваха млади пилоти като Лука ди Граси и Бруно Сена и продължават да отлагат някакво потвърждение към Рубенс Барикело, то бразилският ветеран подчерта, че отборът на японците не е единствената опция пред него.

„Може да се говори много за ситуацията в момента, но преди всичко искам всички да знаят, че съм много горд от това, което съм постигнал. Казвам го, защото в момента изглежда сякаш искам да се състезавам, за да се доказвам, но не това е моят стимул. Искам да продължа, защото ми харесва и имам много енергия” – каза Рубенс за своя официален сайт. „Сега нека да изясня нещо – жаден съм за предизвикателства и победи. Това е мотивацията ми да продължа да се трудя и да се състезавам. Имам шанса да карам за два много конкурентни тима – Хонда и Торо Росо. Именно това ме мотивира в момента.”

Торо Росо изпитваха други пилоти, търсейки заместник на Себастиан Фетел. Един от изпробваните бе Такума Сато, тъй като има голям опит. Но търсейки опит, едва ли има по-подходящ пилот от Рубенс Барикело.