Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Розберг подписа за още две години с Уилямс

Розберг подписа за още две години с Уилямс

42
0

Нико Розберг подписа нов двегодишен контракт с Уилямс и по този начин официално сложи край на всякакви спекулации във връзка с отиването си в Макларън.###Нико Розберг подписа нов двегодишен контракт с Уилямс и по този начин официално сложи край на всякакви спекулации във връзка с отиването си в Макларън. Пресаташето на британския тим потвърди, че новата сделка с пилота е до края на 2009 г.
„Радвам се, че ще остана още два сезона в Уилямс – заяви Розберг. – Този екип ми направи най-добрата оферта и реших да я приема. Сега съм пилот номер 1 в един много добър отбор.”
По повод на Макларън немският пилот разясни:
„Естествено, можех да си представя себе си в Макларън през 2008 г., точно както можех да си се представя и във Ферари. Всеки млад пилот иска да бъде в кола победител и да печели състезания. Аз не се различавам в това отношение. Състезавам се, за да постигам успехи. Чувствам обаче, че трябва да бъда търпелив, както повечето хора. Има само няколко изключения като Люис Хамилтън, който може да има незабавен успех. Мика Хакинен трябваше да чака 6 години за първата си победа.”