Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Бергер: Спийд трябва да докаже отговорността си

Бергер: Спийд трябва да докаже отговорността си

42
0

Съмнението, че Скот Спийд не е достатъчно сериозно обвързан с F1 е причината все още Торо Росо да не са го потвърдили за титуляр, заяви Бергер.
###
Съмнението, че Скот Спийд не е достатъчно сериозно обвързан с F1 е причината все още Торо Росо да не са го потвърдили за титуляр, заяви Герхард Бергер.
Наскоро официално за пилот бе обявен само Витантонио Лиуци. Според шефа на тима американецът трябва да покаже по-голяма готовност за сериозна работа, ако иска да се задържи в отбора.
„Трябва да кажа, че Скот все още е на пол позишън за мястото. Вярвам, че с природния си талант може да свърши сериозна работа. Но той не е на етапа талант, когато не се нуждае от никакви допълнителни усилия. Трябва да изпълнява и определени задължения. Ако го направи няма проблем. Считам, че ще сме много щастливи с двете момчета”, каза Бергер.
Австриецът разясни, че след края на първия си сезон в Торо Росо са направили обстоен анализ на допуснатите грешки и положителните неща, които са постигнали. Обсъдили са получените данни заедно с двамата си пилоти. Лиуци е реагирал добре и е започнал да работи върху недостатъците си. Скот Спийд обаче не е приел забелжките. Поради тази причина с него спорните въпроси не са изяснени, а преди това да стане той няма да бъде официално потвърден.