Начало Автомобилни новини Нов продажбено-сервизен комплекс на HONDA в Пловдив

Нов продажбено-сервизен комплекс на HONDA в Пловдив

247
0

Новият търговско-сервизен комплекс на Бултрако АД – официален представител на Honda за България, бе официално открит на 31 януари 2007 г. в Пловдив. Центърът е първият продукт от мащабната инвестиционна програма, стартирана от фирмата през миналата година. В навечерието на своята 15-та годишнина, компанията планира да открие ултра-модерен комплекс в източната част на София, а също и в по-големите градове на България. Общият брой на търговско-сервизните точки в столицата до края на година ще нарасне на 4, а в страната се очаква мрежата да достигне 9 обекта до края на 2008 г.
Амбицията на Бултрако АД е да превърне тези комплекси не просто в успешни търговски точки на картата на страната, а и в естествено средище на хилядите любители на марката у нас. В името на това с комплекса в Пловдив компанията въвежда нова отворена система за обслужване на клиентите. На нея са подчинени не само работата на служителите, но и самата архитектура на сградата. Връзката между шоурума и сервизната зона е директна, благодарение на огромна стъклена витрина. В допълнение комплексът в Пловдив отговаря на всички европейски изисквания на Honda, валидни за страните членки на Европейския Съюз.
Комплексът в Пловдив се намира на един от най-важните изходи на града – бул. “Пазарджишко шосе” 82Б. Той е разположен на терен от над 2 дка., върху който е развит функционален център с площ от около 600 кв.м. В шоурума могат да бъдат експонирани до 10 автомобила и поне още толкова мотоциклета. Сервизът разполага с 4 работни места. Между двете основни функции на комплекса е разположена офисната част, чийто стъклени стени позволяват работата в сервиза да бъде строго наблюдавана, както от служителите така и от клиентите на Honda. Оборудването на комплекса е изпълнено със стендове последно поколение.
Освен нови, комплексът ще предлага също и употребявани автомобили и мотоциклети – в специално предвидена зона в страни от основната сграда. За клиентите на Honda в Пловдив ще се грижи малък, но висококвалифициран екип. Управител на пловдивския клон на компанията е г-жа Ангелина Деведжиева, която минути преди откриването сподели:
“Доволни сме от факта, че още преди откриването и без специална реклама, клиентите започнаха да посещават новия комплекс, който от момента на своето завършване до днес продава по два-три автомобила седмично. За феновете на марката освен автомобили, мотори и резервни части, Бултрако Пловдив ЕООД е предвидила и специален щанд с оригинални аксесоари и сувенири на Honda, както и отбора на компанията във Формула 1”.
На откриването на Пловдивския комплекс присъстваха над 120 гости от цялата страна. Лентата бе прерязана от кмета на район Централен, г-н Александър Дяков, който приветства новата инвестиция и пожела много клиенти и приятели на марката в града под тепетата. От своя страна г-н Грозданов, изпълнителен директор на Бултрако АД, приветства гостите и журналистите с добре дошли. Той съобщи, че това е първата стъпка в инвестиционната програма на компанията за Пловдив и региона. В най-скоро време ще започне изграждането на нов, по-голям комплекс в Пловдив.
През последните 10 години Honda се намира в невероятен подем, като годишните продажби на изделия на марката надхвърлиха 20 милиона. Японската компания продължава да е най-големият производител в света на мотоциклети и двигатели с вътрешно горене.