Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Шумахер няма да се откаже от борбата за титлата

Шумахер няма да се откаже от борбата за титлата

41
0

Михаел Шумахер е решен да продължи борбата за титлата, въпреки разочарованието от постигнатото в Турция и увеличаването на преднината на Алонсо в шампионата.
###
Михаел Шумахер е решен да продължи битката за титлата, въпреки разочарованието от постигнатото в Турция и увеличаването на преднината на Алонсо в шампионата. Германецът не е готов да се предаде, тъй като остават четири старта и възможност за спечелване на още 40 точки.
“Съгласен съм, надпреварата в Истанбул не ни донесе, това което очаквахме по отношение на борбата за титлата. Добре, сега просто става малко по-трудно. Но да се мисли, че ще се откажем в настоящия момент би било огромна грешка. За нас все още е възможно да спечелим шампионата и всеки един от екипа го иска. Още можем да грабнем 40 точки, така че всичко е възможно. Ще продължим да атакуваме, да упражняваме натиск и ще се пазим от рискове в тактиката, защото това е единственият начин да постигнем целта си. Не обичам да давам никакви обещания, но ще кажа само едно – ще направим всичко възможно, за да спечелим титлата”, заяви Михаел Шумахер.