Начало Автомобилни новини Мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс, се увеличава...

Мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс, се увеличава с още една

269
0
Зарядна станция,киа

Мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс България, се увеличава с още една локация. Гостите на модерния ресторант с изискана италианска кухня Cinecitta в София ще имат възможност да зареждат напълно безплатно електрическите си возила. Ресторантът, който се намира в района на Киноцентър Бояна, разполага със специално обособено за целта парко място. 

Станцията дава възможност за заряд на 100% от предлаганите на пазара електромобили, като за 40 мин. клиентите могат да заредят 20% от капацитета на батерията си. По този начин те ще гарантират безпроблемно използване на своите електромобили в рамките на деня. За пълен заряд са необходими 5 часа.

Към момента електростанции с безплатен заряд са монтирани пред търговско-сервизния комплекс на КИА в София, Таксиметрова компания Йелоу 333, България Мол, Булстрад АД – централен офис, централния офис на Дарик радио, НДК и пред хотелите на „Виктория Груп“  в София и Пловдив. Не само клиентите на марката, но и всички потребители на електромобили имат възможност да зареждат безплатно своите електрически превозни средства във всички търговски представителства на КИА на територията на страната. Дилърската мрежа на КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ предлага за първи път в България и изцяло безплатни зарядни станции за електромобили, което дава възможност на нашите клиенти да използват електромобили за пътувания из страната: http://www.kia.bg/location-electricstations/.