Начало Автомобили Търговското изложение BMW и MINI ЕКСПО отвори врати

Търговското изложение BMW и MINI ЕКСПО отвори врати

100
0

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отворя врати за осми път от 17 до 20 май в зала 4 на Интер Експо Център. Превърналото се в традиция събитие за пръв път ще представи както богатите възможности за избор от сертифицирани употребявани автомобили с марките BMW Premium Selection и MINI NEXT, така и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW Motorrad.

Новият формат предоставя уникална платформа за демонстриране на всички предложения за премиум устойчива мобилност, които BMW Group предлага и е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите потенциални клиенти. 

Работното време на BMW и MINI Експо е от 10:00 до 20:00 часа, а входът е безплатен. По време на изложението клиентите нa BMW и MINI в България могат да избират от над 120 нови и употребявани автомобили изложени в зала 4 на Интер Експо Център, както и още над 680 нови и употребявани автомобили на склад. Предимство за клиентите е фактът, че в рамките на Изложението могат да бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България.

В допълнение по традиция клиентите сключили сделка в рамките на BMW и MINI Експо получават подарък – тази година това е ваучер за 1000 лв. за продукти  и аксесоари BMW и MINI. За сделки сключени в рамките на изложението, се предлагат още по-атрактивни финансови условия за лизинг.  Гъвката програма на BMW Financial Services за физически и юридически лица – BMW/ MINI Select, която предлага атрактивна месечна вноска и възможност за избор дали автомобилът да бъде придобит на края на периода, сега  е  с промоционална лихва от 2,66%. Лихвата за финансов лизинг започва от 0.99% до 1.99 %, в зависимост от лизинговия период. Възможен е оперативен лизинг за юридически лица, за срок от 1 до 5 години с остатъчна стойност в зависимост от срока и модела на автомобила. 

От май 2018 г. от програмните изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT отпада ограничението за възраст и пробег на автомобила. Така всички коли с марка BMW и MINI, които имат доказана история, пробег и безупречно техническо състояние и преминат щателната инспекция на сервизните специалисти могат да бъдат сертифицирани по програмите. Те ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW и MINI Мобилен Сервиз.

По време на 360⁰ проверка от квалифицирани сервизни експерти на BMW и MINI, се проверяват  техническото състояние, състояние на гуми и спирачки, фарове, интериор, системи за безопасност, ходова част, двигател, скорости и т.н. Така на клиентите избрали да закупят автомобил на второ ценово равнище се гарантират същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI. Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил.

Програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT се предлагат от всички търговски партньори на BMW Group България в цялата страна. Като годишната реализация на сертифицирани автомобили с марки BMW и MINI достига съответно около 20% и 10% от реализацията на фабрично нови автомобили.