Начало Избрани 25 години ClubS1 – специален брой

25 години ClubS1 – специален брой

60
0
ClubS1
25 години ClubS1, корица на изданието

Приятно и удовлетворяващо е да напиша няколко реда към специалния ни брой, с който отбелязваме 25 години от старта на списанието ни ClubS1.

Толкова време мина от есента на 1999-та. Толкова неща се промениха. Решихме да си припомним поне част от тях в това специално издание. Тези, случили се във Формула 1, защото за нас те бяха водещата нишка.

Четвърт век е страшно много време в съвременния свят. Минавайки през всички тези години нямаше как да не си спомним толкова прекрасни дни и събития, случили се в нашия ClubF1. В него започнахме навремето, на ул. „Веслец“ №14. После как се променяха нещата, технологии и информация. Колко много хора имат принос към медията ни. Не бих искал да пропусна никого от колегите си, нито пък от партньорите ни през годините, а и няма никаква възможност да изброя всички в кратка уводна колонка. Просто искам да им благодаря най-топло за огромния положен труд, доверие и ангажираност, за приноса им към всичко, което сме направили.

Благодаря и на всеки от нашите читатели, гласуващи ни доверие всеки ден с влизането в сайта ни, четейки електронните ни броеве, коментирайки и спорейки за толкова неща.

Затова на всички, които се чувстват свързани с ClubS1, честит четвърт век!

Иван Тенчев

Специалният брой на ClubS1 може да се намери в търговската мрежа от 01.10.2024 г.