Начало Автомобили Сътрудничеството между Dunlop и Jaguar продължава и за новия XE

Сътрудничеството между Dunlop и Jaguar продължава и за новия XE

71
0

Dunlop анонсира няколко одобрени гуми за монтаж на новия Jaguar XE. Атрактивното 4-врато купе се предлага с гама от гуми и джанти в зависимост от салона, а Dunlop осигярава пет варианта на водещия производител на автомобили.

Гумата Dunlop BluResponse J с размер 205/55R17 95Y XL и Dunlop Sport Maxx RT J в размерите 225/50R17 98 Y XL, 225/45R18 95 Y XL, 225/40R19 93 Y XL и 255/35R19 96 Y XL ще бъдат осигурени на Jaguar като част от партньорството между двете компании. Всички тези гуми са с маркировка J, което показва, че тези гуми са специално разработени от Dunlop за Jaguar.

Гумата Dunlop BluResponse, която спечели множество награди, е известна с полимерите, които й осигуряват изключително сцепление на мокро, докато Dunlop Sport Maxx RT е разработена да осигури сцепление, характерно за моторните спортове, и спирачни характеристики за динамично шофиране. Тези характеристики сътветстват на Jaguar XE и помагат за подобряване на представянето му на пътя.

Ник Харли, Управляващ директор „Първоначално вграждане за леки автомобили“ за Европа, Близкия Изток и Африка за Dunlop коментира: “Ние сме щастливи и горди да продължим да снабдяваме Jaguar, особено този атрактивен нов автомобил. Ние осигурявахме гуми за първия Jaguar още от началото и сме изграждали това партньорство през годините. Новият XE е един от най-напредналите и ефективни спортни автомобили , който Jaguar някога е произвеждал и гумите Dunlop вървят ръка за ръка с този автомобил.