Начало Лайфстайл Астън Мартин за £350 000 е сватбеният подарък на Хорнер за Гери...

Астън Мартин за £350 000 е сватбеният подарък на Хорнер за Гери Халиуел

35
0

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер направи подходящ сватбен подарък на певицата Гери Халиуел, за която се ожени на пищна церемония в Убърн, Бедфордшир – автомобил.

Колата е Астън Мартин в класическия стил на модела DB5, който е използван и във филма „Goldfinger” от поредицата за тайния агент Джеймс Бонд. Цената й е 350 000 британски лири.

Халиуел споменала преди време, че DB5 е любимият й автомобил и Хорнер решил да я зарадва за сватбения им ден. Той пристигна с Астън-а преди церемонията, на която присъстваха редица известни личности – и от света на шоубизнеса, и от този на Формула 1. На сватбата на Хорнер дойдоха трикратните световни шампиони Сър Джеки Стюарт (и съпругата му Хелън) и Ники Лауда, бившият шеф на отбор от F1 и настоящ коментатор-експерт на ВВС Еди Джордан, конструкторът Ейдриан Нюи, бившият пилот Дейвид Култард, както и настоящият състезател на Ред Бул Даниел Рикиардо.

„Беше невероятен ден, изпълнен с толкова много любов, радост и смях. Слънцето също се появи. Беше безкрайно щастлив ден, който никога няма да забравим. Беше всичко, на което се надявахме и дори повече. Просто перфектно”, сподели Гери, която смени фамилията си с тази на новия си съпруг.

Ден след сватбата младоженците заминаха за Ница за съвсем кратък меден месец – буквално броени дни, тъй като в края на следващата седмица ще се проведе Гран при на Монако.