Начало Автомобили Alfa Romeo на Aвтомобилен салон София 2009

Alfa Romeo на Aвтомобилен салон София 2009

153
0

На тазгодишния Автомобилен салон култовата италианска марка Alfa Romeo ще бъде представена от Официалния вносител за България, Милано Моторс ЕООД, на площ от 145 м2. Щандът на марката е изграден според всички корпоративни изисквания, което ще позволи на посетителите да се потопят напълно в атмосферата на Cuore sportivo (спортно сърце) – концепцията, която синтезира ценностите на марката Alfa Romeo.

Alfa MiTo
За пръв път пред софийска публика ще бъде представен най-новият модел в семейството на Alfa Romeo – MiTo.

MiTo представя истинските ценности на Alfa Romeo и е съчетание на уникален стил, техническо превъзходство и неповторим спортен дух – все предпоставки за неповторимо удоволствие при шофиране. MiTo въплъщава всички ценности на Alfa Romeo в дължина от 4м. Дизайнът на един от най-хитовете компактни модели през последната година е взаимстван от ексклузивната Alfa 8C Competizione.

За младите по дух хора, автомобилът е възможност да притежават своя първи спортен модел с отличителен стил и високотехнологично изпълнение.

Alfa MiTo, както всяка истинска Alfa Romeo, е въплъщение на инженерната мисъл на конструкторите на Alfa Romeo; доказателство за това са: системата за управление D.N.A., системата за окачване с предни и задни регулируеми амортисьори в спирални пружини, електронният диференциал Q2, системата за стабилност на пътя DST; параметри, които са стандарт за Alfa, съчетани с малки но изключително мощни двигатели.

Феновете на марката ще могат да се насладят на два експоната от посочения модел, един с бензинов двигател и един с дизелов.

Експонатът с бензинов двигател в характерния за марката червен цвят и разполага с турбо бензинов агрегат с обем 1,4 литра и мощност от 155 к.с. С този двигател MiТo ускорява от 0 до 100 км/ч за 8 секунди.

Дизеловия експонат е снабден с 1,6 литров двигател достигащ мощност от 120 к.с. и е със стилен черен цвят.

Alfa 159
Друг основен модел за марката, който ще бъде представен на изложението, е Alfa 159.

Alfa 159 е за тези, които ценят промените и новостите и винаги гледат в бъдещето, уважавайки традициите. Тя е идеалния автомобил, за постигане на хармония между рационалната и емоционалната страна, под знака на качеството и комфорта.

Alfa 159, е един впечатляващ технологичен резултат, съчетаващ сигурност, комфорт и високи показатели, за да осигури истинско удоволствие от шофирането.

С иновативни двигатели, максимален комфорт на шофиране, вълнуващи характеристики и високи показатели на пътя, Alfa 159 остава вярна на голямата инженерна автомобилна традиция Alfa Romeo.

Красноречиво за сигурността на автомобила говорят петте звезди получени при тестове на независимата организация EuroNCAP.

Феновете на марката ще могат да се докоснат до експонат с дизелов 1,9 JTD двигател с мощност 150 к.с., в съчетание с автоматична скоростна кутия. Автомобилът е с най-високото ниво на оборудване High, черен цвят и разполага с всички електронни системи за сигурност, както и 8 въздушни възглавници.

Alfa Brera
За всички ценители на спортните купета ще бъде изложен и автомобилът, спечелил редица награди за красота и дизайн – неповторимата Alfa Brera, обявена за най-красивият автомобил на света през 2006 г.

Агресивност и елегантност, съчетани в уникална и неповторима форма, съпроводена от хармония между дизайн и функционалност. И всичко това подкрепено от техническото съвършенство на Alfa Romeo. Това накратко е същността на Brera – престижното coupé на Alfa Romeo, което е в състояние да създаде неповторими емоции, като гарантира максимално удоволствие от шофирането.

Изложеният автомобил ще е с бензинов двигател с работен обем 2,2 л., който генерира мощност от 185 к.с. и е съчетан с авангардна автоматична скоростна кутия Selespeed.

Този двигател позволява на Brera да ускори от 0 до 100 км/ч за 8,6 секунди и достига максимална скорост 222 км/ч.

Специално за клиентите Alfa Romeo на Автомобилен салон София 2009
Официалният вносител на Alfa Romeo в България, Милано Моторс ЕООД, ще зарадва своите клиенти с преференциални условия за покупка на автомобил, валидни само за автомобилите, закупени по време на Автомобилен салон София 2009.