Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Алонсо помоли медиите да уважават личния му живот

Алонсо помоли медиите да уважават личния му живот

39
0
Фернандо Алонсо

Фернандо Алонсо помоли медиите да уважават личния му живот. Посланието си той отправи по време на пресконференцията си на 22-ата годишна среща Wrooom! в Мадона ди Кампильо. Поводът пък бе разводът му с певицата Ракел дел Росарио, предизвикал появата на редица слухове. Двукратният световен шампион се възползва от шанса си и защити правото си да не споделя подробности от битието си извън пистата, след като бе запитан дали дългото време, което изкарва в Маранело, не е сред причините за раздялата.

Никога не съм обсъждал публично личния си живот и не желая да започвам сега. Често се случва да чета или чувам от разни места, че се намирам еди-къде-си, докато всъщност съм съвсем другаде. Към края на годината например се появиха писания, че съм в Овиедо, докато всъщност бях в Лод Анжелис ди Сан Рафаел близо до Сеговия. Само уточнявам – обясни испанецът.

Той не спести укора си за слуховете, появили се след раздялата му с Ракел. Подобно нещо се случва много рядко с Алонсо – той успешно избягва клюкарските рубрики и издания, но този път не можа.

За първи път се оказвам предмет на слухове и клюки и съм наистина разочарован. Двамата с Ракел помолихме за уважение към личния ни живот, но часове след съобщението за раздялата ни се появиха толкова нещо, че не е истина. Някои бяха смешни, други – направо абсурдни. Не мисля, че всичко ще продължи дълго, защото подобни истории не живеят кой знае колко, а и защото не мога да повярвам, че личните ми дела са от чак такъв интерес за хората – допълни Алонсо.