Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Алонсо предпазлив в очакванията си за състезанието

Алонсо предпазлив в очакванията си за състезанието

36
0

Алонсо остава предпазлив по отношение на шансовете си за победа в Гран при на Малайзия, въпреки силното си представяне в квалификацията.###Алонсо остава предпазлив по отношение на шансовете си за победа в Гран при на Малайзия, въпреки силното си представяне в квалификацията.
Испанецът ще стартира от втора позиция след като в самия край на сесията времето му бе подобрено от Фелипе Маса.
„Ще видим. Мисля, че трябва да сме реалисти и да кажем, че може би скоростта ни при дълги дистанции не е толкова добра, колкото тази на Ферари. Те изглеждат много постоянни на дълги разстояния. Но трябва да отбележим, че развихме колата си през последния уикенд и видяхме, че през този уикенд сме много по-кокурентоспособни отколкото в Мелбърн. Според мен по време на надпреварата в Малайзия ще има повече съревнование отколкото в Австралия”, коментира пилота на Макларън след квалификацията.
Като цяло Алонсо е доволен от представянето си и счита, че Сребърните стрели вече се намират още по-близо до лидерите в шампионата Ферари. Той обясни, че е взел максимума от болида си след като екипът му е направил известни подобрения по него миналата нощ, както и между третата тренировка и самата квалификация.