Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Антъни Хамилтън: През 2012 г. ще видите съвсем нов Люис

Антъни Хамилтън: През 2012 г. ще видите съвсем нов Люис

66
0
Люис Хамилтън

Формула 1 и феновете на спорта ще видят съвсем нов Люис Хамилтън през 2012 г., твърди бащата на световния шампион за 2008 г. Антъни. Според него преживелият какво ли не през настоящия сезон пилот на Макларън е изключително силен и се справя със ситуации, които не са по силите на повечето хора.

Той обърна нещата във всичко, което прави – в начина си на живот и в любовта си към автомобилния спорт. Все още не сте видели Люис Хамилтън, наблюдавате неговата млада версия. Сега обаче ще се появи нов вариант на Люис Хамилтън. Що се отнася, до негативните коментари и критиките, то има определено количество, които един човек може да поеме. Люис е невероятно талантлив човек и ще ви кажа нещо – повечето от нас не биха успели да се възстановят от всичко, преживяно от него през тази година. Според мен той показа в Корея, че е шампион, при това не само като автомобилен състезател, но и като човешко същество. Да, сезонът му е труден, критикуват го страшно много, но въпреки всичко той отново и отново се бори и дава резултати като този от миналата седмица. Той е невероятен човек и вдъхновение за много хора – обясни Антъни пред ВВС Спорт.

Люис непрекъснато е в центъра на вниманието кажи-речи от началото на шампионата за 2011 г. Той спечели две победи досега (в Китай и Германия), но скандалите и противоречивите моменти с негово участие бяха предмет на далеч повече и по-разгорещени обсъждания. Особено негативно се разви сблъсъкът му с Фелипе Маса, който накрая дори потърси съдействие от рейс директора Чарли Уайтинг заради агресивното според него каране на англичанина.

И други пилоти от Формула 1 критикуваха начина на каране на Хамилтън, но се оказа, че няма да го обсъждат на специален брифинг, за какъвто се говореше в Япония.

Самият Люис – особено след избухването си в Монако, където бурно протестира срещу стюардите – внимава в приказките, но на моменти позволява лошото му настроение да проличи твърде явно.