Начало Автомобили Audi организират Mileage Marathon в САЩ

Audi организират Mileage Marathon в САЩ

29
0

• Audi представя своята дизелова офанзива към САЩ с маратон
• TDI със своите ниски емисии трябва да докажат ефективността си
• Динамично управление с ниска консумация на гориво

TDI (Турбо дизел интеркуулър) е най-успешната ефективна технология в света в момента. Сега най-новото поколение на Audi TDI ще дебютира и в САЩ. Audi представят своите най-екологични дизели по улиците на Америка с помощта на Audi Q7 с 3-литров TDI двигател, впечатляващ с изключително ниски емисии. Още преди официалното си пускане, моделът ще докаже своето превъзходство по отношение на удоволствие от шофирането и ефективността. За това ще помогне Audi Mileage Marathon.

Mileage Marathon покрива повече от 4800 мили (повече от 7700 км) от Ню Йорк до Лос Анджелис. Маршрутът включва преминаване през няколко големи града и природни забележителности. В периода 5-20 октомври 184-ма шофьори от целия свят ще направят нещо повече от ежедневно преминаване на 13 етапа – те ще усетят увереността, спортния дух и ефективността на TDI моделите на Audi.

Това ще бъде осъществено с 23 коли от четири различни модела – всички примери за характерната комбинация при Audi за отлична мобилност и уникална ефективност. Така заедно с Audi Q7 3.0 TDI ще се движи също и новият Audi Q5 3.0 TDI, за когото това също ще е дебют. Audi A4 – най-спортният седан от класа си – също ще се движи с 3-литров TDI двигател. Четвъртият модел ще бъде Audi A3 Sportback с 2-литров TDI двигател – екипиран с новаторската и ефективна S-tronic трансмисия. Всичко това ще докаже ефективността на Mileage Marathon.