Начало Автомобили Audi представи новия си A1 Sportback в шоурума си Порше София Запад

Audi представи новия си A1 Sportback в шоурума си Порше София Запад

275
0
A1,Audi,Sportback

В шоурума си Порше София Запад, Ауди представи компактеният си модел с пет врати Audi A1 Sportback. Той е предназначен предимно за млади хора и градска среда. Дизайнът на новия модел чрез олекотената каросерия и дължина от 3,95 м. на модела с три врати от А1- продължава линията на семейството на Ауди. A1 Sportback е с няколко милиметрам по-висок и предлага по-широко пространство в задната част. Серийно моделът се предлага четириместен, но по желание на клиента може да бъде оборудван и с пет седалки.

Моделът е на разположение в шоурума и всеки любител на марката би могъл да го разгледа, както и да направи кратко пробно шофиране.

A1 Sportback се въвежда с избор от три TFSI и три TDI двигателя като мощността им е в интервал от 63 kW (86 к.с.) до 136 kW (185 к.с). Към някои от двигателите от Ауди предлагат седем степенната скоростна кутия S tronic за светкавично превключване на предавките.

По отношение на управлението и Infotainment системите A1 Sportback също предлага високотехнологични решения, като едно от тях е системата Audi connect. Когато се комбинира MMI Navigation plus със системата Bluetooth Autotelefon online, автомобилът може да се свърже с Internet.

Интериорът на модела има младежко излъчване. Клиентите конфигурират по собствен вкус чрез големия избор на цветове и атрактивни детайли.

Цените започват от 32 000 лв. с ДДС за 1,2 TFSI с 5-степенна механична трансмисия, най-скъпата версия по ценова листа е 47 000 лв.