Начало Автомобили Auto Zeitung определи най-добрите автомобилни масла за 2015 г.

Auto Zeitung определи най-добрите автомобилни масла за 2015 г.

110
0

LIQUI MOLY (Лики Моли), получи признанието „Най-добра марка” в класацията на едно от най-авторитетните немски автомобилни списания – „Auto Zeitung”. Независимото проучване, проведено сред 640 000 читатели на изданието “Auto Zeitung”, определи за пета поредна година LIQUI MOLY като ТОП бранд в категория „Смазочни продукти”.

Класацията на списание „Auto Zeitung” се радва на все по-голямо доверие от страна на читателите на изданието, като процентът на гласувалите автомобилни фенове е нараснал от 32.6 % през 2014 г. на 39,6% през 2015 г.

Немският производител на моторни масла и добавки номер 1 в Германия LIQUI MOLY изпревари марки като Castrol, Mobil, Shell и Aral, и успя да запази своята лидерска позиция въпреки жестоката пазарна конкуренция. Наградата е поредното признание за продуктите на бранда, които се произвеждат при изключително висок и постоянно гарантиран стандарт за качество в Германия, с използване на световни иновативни технологии.

Миналата година Moto GP избра LIQUI MOLY като официален партньорзавсички отбори в клас Moto 2 и Moto 3. Moto GP имат сериозни критерии при избора на доставчик на моторни масла и са безкомпромисни по отношение на качеството и ефективността.

Българските шофьори със съвременни автомобили предпочитат моторните масла на LIQUI MOLY, защото постигнат дълги сервизни интервали, по-добро ускорение и по-ефективна работа на двигателя, намален разход на гориво и изпълнение на нормите за вредни емисии.

Компанията инвестира над 20 милиона евро, за да разшири своите производствени и лабораторни възможности.

Всички продукти на LIQUI MOLY се произвеждат единствено в Германия и преминават множество тестове още по време на разработката им. Постоянно високият стандарт за качество  е един от основните фактори състезателните серии от MOTO GP да се доверят на немската марка моторни масла.

Официален представител и вносител за България на LIQUI MOLY, е фирма „Сенакс”. Продуктите могат да бъдат закупени в повечето големи търговски вериги и бензиностанции в страната.