Начало Автокаталог Автокаталог 2016

  Автокаталог 2016

  113
  0

  Поредното, 18-то издание на годишния Автокаталог на ClubS1 е вече на пазара. Динамиката в живота ни е такава, че каталогът отново е малко по-различен от предходните. Надявам се обаче, че промените ще Ви харесат и ще Ви помогнат по-добре да се ориентирате в морето от новости.

   

  След настоятелните молби на част от вносителите на нови автомобили и предвид постоянните промени в условия на предлагане, решихме дългите таблици с цени на отделните модификации да отпаднат и да ги заменим с базови цени на моделите със съответните двигатели, за които има информация в интернет сайтовете на компаниите.
  Поставени до самите технически данни, се надяваме по-леко и нагледно да Ви дадат базовата ориентация за ценовите нива на даден модел.

   

  Отделно поставихме QR кодовете на сайтовете на вносителите. Чрез тях бихте могли да сте в състояние във всеки един момент и от мобилните си телефони да сте информирани за всяка модификация, която Ви интересува, както и да следите всички новости, които се появяват на пазара.

   

  Може да го намерите в големите вериги бензиностанции, магазините Inmedio, Relay, One minute.