Начало Автокаталог Автокаталог 2017

    Автокаталог 2017

    190
    0

    Надяваме се поредния Автомокаталог на ClubS1 да Ви бъде полезен, така, както и предходните му издания в последните двадесетина години. Вярваме, че той ще Ви ориентира в богатството от модели и варианти, ще Ви даде базовата информация за тях, събрана на едно място с всички цени, до които достигнахме в сайтовете на автомобилните вносители и от там насетне ще се ориентирате по-добре в конкретните оферти.

    Дано все по-голяма част от вас наистина имат възможност и се ориентират към новите, сигурни, екологично чисти автомобили и започне някак да се променя ужасната тенденция България да се превръща в гробище на употребявани коли. Стряскащата статистика, че у нас са регистрирани над 4 млн. возила, от които почете от половината са на възраст над 15 години, сама по себе си е достатъчна, за да демонстрира докъде сме стигнали, както и фактът, че според данните на КАТ от регистрираните 148 384 МПС за първите 6 месеца на 2016 г. само 20 400 са били нови!

    Ще ни се през 2017 г. цифрите да са малко по-различни, най-малкото, защото на пазара има наистина огромно количество модели – над 3000 описани в този каталог, способни да удовлетворят всеки вкус.

    Може да го намерите в големите вериги бензиностанции, магазините Inmedio, Relay, One minute.