Начало Лайфстайл Бътън подобрява личния си резултат в триатлона в Берлин

Бътън подобрява личния си резултат в триатлона в Берлин

47
0
Дженсън Бътън,Макларън

Когато Дженсън Бътън не се състезава с кола от Формула 1, тогава той обикновено участва в състезания по триатлон. При това в професионални състезания. Така бе и през този уикенд в Берлин. В германската столица британецът за пореден път доказа своята любов към спорта и за своя радост успя да подобри собственото си постижение на Half-Ironman (половината от определената в правилника дистанция в плуването, колоезденето и бягането), постигайки 35-ти резултат с време от 4:19 ч. За това време той успя да преплува 1,9 км., да измине 90 км. с велосипед и да направи половин маратонска дистанция в бягането, изминавайки 21,1 км. Въпреки това предизвикателство обаче Бътън не изглеждаше уморен след преминатата дистанция.

„Чудесен ден в Берлин. Разбира се краката ми са леко изморени, но съм много доволен от постигнатия резултат“, заяви Бътън след края на състезанието. Подобрих личния си резултат с повече от 10 минути и това ме прави щастлив.

В Берлин заедно с Бътън бе и неговата приятелка Джесика Мичибата, която също се включва с удоволствие в подобни състезания. В този случай обаче тя присъства само като наблюдател. Това не бе първото състезание на Бътън на тази дистанция през тази година. Преди няколко седмици той бе в Оушънсайд (Калифорния), където постигна резултат от 4:29 ч.